Ett barn blir till… sjuttis german-style…


Okej, jag får erkänna att det var Olle som hetsade mig till det här. Han visade sitt blogginlägg för mig och konstaterade att det här var defintivt något jag inte kunde låta bli att själv blogga om… och han hade rätt. Uj, vad pedagogiskt. Ida och Minimum släng er i väggen! Klart att det ska vara fånigt krulliga män och rågblonda kvinnor i randigt och fåniga leenden som producerar bebbe.
Lite gulligt, fast på något tradigt vis. Nästan så att man tycker att Rune Andreasson hade lite mer fantasi när han lät Bamse och Brummelisa ”kramas lite extra länge”…Kolla in hela berättelsen på: planetdan.net/pics/babies/

En tanke kring ”Ett barn blir till… sjuttis german-style…

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-10-27 klockan 11:28
    Kan man lite tyska blir det tydligen extra skoj. En detalj har jag dock hakat upp mig på. I bilden som syns ovan har bäbisen ögona öppna. fel fel fel. Annars stämmer historien verkligen överens med värkligheten(!).
    redigera | radera

    skriven av Laura [ http://www.autotrash.net ] 2005-10-27 klockan 15:07
    Just, det är bara att släppa ut, glad och god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.