Poppa till nykterhetsrörelsen!

Efter en Starwarsmaraton i sjuksängen (Frida och jag gav upp när vi var halvägs inne i den två timmar långa medföljande dokumentären), stapplade jag iväg till Solna centrum för att köpa ett packe cd-r-skivor. Från Råsunda stadion hördes Shirley Clamp yla. Jo, tydligen är det Rhapsody in Rock där ikväll och Clamp höll väl helt enkelt på med soundcheckandet. När jag gick förbi stack en kille till mig en Rhapsody in Rock-flyer och undrade om jag inte var sugen på en dricka? Jodå, han bjöd och det var helt alkholfritt. Klockan var typ 15:30 och jag kände mig varken sugen på alkohol eller alkoholfritt bubbel.
På vägen hem läste jag baksidan av Rhapsody in Rock-flyern… eller kanske jag borde säga pamfletten.


Orden ”Vi bjuder på läskande Godtemplaredricka!” fick mig nästan att hicka. Herregud, så lyckas ni väl inte få över folk från den onda till den goda saften? Eller är det kanske tvärtom? Godtemplaredricka, det låter ju nästan giftigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.