Mallorca del 3

Måndagen hade två intressanta höjdpunkter. Mest påtaglig var nog berget ovanför Forntnalux (eller hur det nu stavades), ett berg som Daniel, Jessica och jag försökte bestiga. Jessica i flipflopsandaler och jag i en oerhört väl lämpad röd keps.


Här ser vi Daniel och Jessica innan vi började vår klättring.


Jag i min röda keps.


Jessica och Daniel, samt en massa får (fåren var bättre på att gömma sig än Daniel och Jessica).

Dagens andra höjdpunkt var att Simon anslöt sig till gruppen. Tyvärr tog han inte med sig de där fina pokermarkerna men det blev ändå lite Texas Holdém Poker med spanska monopolpengar och Ante som pokerlärare.

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.