Art deco 7280

Okej, är det inte typiskt. Då har man ett sånt där råflyt i tillvaron då, och går utanpå allt annat fantastskt och vinner en tjus-telefon av stora mått. Och så kan man inte använda den. Va? Vad är det för nåt va?

Jag powerminglade med min chef efter jobbet förra veckan. Vipkväll på Rizzo med Nokia, som visade sina art deco-telefoner. Bubbeldricka ur sugrör, ciabatta, östermalmsglamour och fetaste kreditkorten. Återstod inte annat för mig än att roa mig med kvällens tävling – berätta på 15 ord varför du vill ha Nokias 7280. Tydligen var det inte så många andra som kom på nåt smart (de var väl för upptagna med bubbeldrickan eller shoppingen) för några dagar senare ringde Nokia och gratulerade.

Och nu sitter jag här. Med en tjus-telefon som ingen vettig människa skulle använda dagligdags (det skriver exempelvis Simon i M3 och han vet ju han) Men den är ju så fin! Runtomkring mig sägs det att jag ska sälja den fort som ögat, innan folk fattat exakt hur knasig den är – men åååh, jag vet inte jag. Tips och idéer? Någon som vill köpa?

Den är himla fin. Liksom art deco va.

En tanke kring ”Art deco 7280

 1. skriven av magnus 2005-02-28 klockan 16:56
  Väldigt snygg. Mer accessoar(?) än telefon va?

  skriven av Frida 2005-02-28 klockan 21:42
  Ja, eller hur?! Fick förslaget av en estetnörd att ha den som ett halsband bara, men hallå…det finns väl gränser. Frustrerande snygg är den allt. Opassande rent av, när man nu vunnit och allt. Typiskt.

  skriven av magnus 2005-03-01 klockan 09:41
  Min granne vill köpa. Vill du sälja smycket? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.