Hejdå viktklubb!

Jag vinkar hejdå till Aftonbladets viktklubb som faktiskt gjorde mig en massa kilo lättare och himla piggare. Här en liten graf som minne från gestapoperioden i Fridas och min viktminskningskampanj.

En tanke kring ”Hejdå viktklubb!

 1. skriven av magnus 2005-02-08 klockan 09:09
  Fint. Kurvan ser ut som skolbacken i Järvsö. Sveriges närmaste alp. Längst ner finns en del för små små barn med en liten liten liten lift.

  skriven av magnus 2005-02-09 klockan 14:29
  Appropå något helt annat. Kolla vad man kan råka ut för i Ö-vik. http://allehanda.se/lokalt/4804

  skriven av magnus 2005-02-10 klockan 08:37
  Här skriver man väldigt klyftiga kommentarer och så får man ingen kommentar alls till kommentarerna. Tror faktiskt att jag aldrig har läst några kommentarer från blogägarna själva. Jag efterlyser lite engagemang!

  🙂

  skriven av Frida 2005-02-10 klockan 18:39
  Du har helt rätt Magnus, och skärpning utlovas! Jag har bara inte lyckats samla mig tillräckligt för att kommentera exempelvis ÖA-länken – jag är i chock! Mitt gamla kära Ö-vik…det kunde varit min mormor! Hur ska hon nu kunna gå säker på Matex i rondellen nedanför hoppbacken? Där är det dessutom hur enkelt som helst att göra en snatch-and-go på Matex, med tanke på alla bilar som stannar på parkeringen – tar mycket kortare tid än 30 minuter , vill jag lova! Vart är världen på väg? Va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.