Väskfetischism

Det är bara att konstatera: vart jag än varit de senaste femton året har jag nog alltid haft med mig en väska. Ofta någon slags ryggsäck innehållandes både det ena och det andra. Förebilden är definitivt Skalman (som rimligtvis egentligen borde heta Sköldman… han är ju en sköldpadda) som hade det mesta i skalet. Jag har det mesta i ryggsäcken och trivs himla bra när jag kan utropa ”det har jag” när någon frågar efter ett litet bordsstativ till kameror, huvudvärkpiller, plåster eller batterier…
Nu är jag på väg att köpa en ny väska som ska uppfylla alla upptänkliga behov. Idag kollade jag in en Samsonite som den på bilden med plats för bärbar dator, musikspelare (med uttag för hörlurar), penställ, en massa fack, osv.. Men så var jag inne på en amerikansk sajt och hittade helt fantastiska väskor som skulle göra till och med Sköldman, jag menar Skalman, avundsjuk. Och så råkade jag hamna på den här hemsidan >> Okej den har inget med ryggsäckar att göra… men visst vore det häftigt att ha en riktig räfflad Rimowa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.