uppvaknande

I går natt släppte den äntligen… spärren som har gjort mig oförmögen att sträckläsa skönlitteratur. Jag började läsa Stjärnornas tennisbollar av Stephen Fry klockan halv ett på natten och klockan 07:30 var den färdigläst.

Boken sabbade min dygnsrytm, men det var det värt, för nu känns det plötsligt återigen lockande att läsa romaner. Därför började jag idag läsa Arthur Koestlers Natt klockan tolv på dagen, och som det ser ut nu är den säkert färdigläst på onsdag. Kanske dags att äntligen läsa klart Nick Hornbys senaste och den där Margret Atwoodromanen som jag påbörjade i Tjeckien kring nyår.

Vad annars?

Tja, idag gjorde jag barnvaktsdebut. Vaktade Melker medan hans föräldrar var på Stefan Sundströmkonsert. Melker slog personligt uppesittarrekord och somnade inte förrän klockan 22:30…

Kanske var han inspirerad av min föregående natt, då jag som sagt somnade så sent som halv åtta…

Dvs den tid jag borde gå upp idag.

Äsch, vad jobbigt. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.