Zzzzz

zzzzzzzzzzz. Varför är jag så trött. Så ofattbart, oerhört trött. Hmm. Man har i för sig hunnit med en del idag.
-Vaknat, klätt på mig, åkt till jobbet, jobbat, jobbat, jobbat, ätit lunch, jobbat, jobbat, jobbat, gått på vernissage i Hightechbuilding där Amelie deltog, promenerat hem med Hillevi, sagt hejdå vid Medborgarplatsen, kommit hem, sorterat tvätt, slagit på datorn… zzzzzzzzzzzz struntat i ännu en tvättid.Uppdaterat: jag fick nytt liv. Stack iväg och köpte ett SL-kort på Pressbyrån och tvättar nu min tvätt.
Det slog mig dessutom att jag faktiskt träffade Stina på vernissagen. Det var kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.