Underbara festivalminnen

Tillbaka till verkligheten. En helt fantastisk filmfestival är till ända. Nästa år ska jag ta ledigt hela veckan!
Förutom fantastiska kortfilmer och möten med trevliga regissörer så var veckan en enda lång orgie av sköna återseenden. Känslan av att hela tiden träffa bekanta var överväldigande.
Roligast var nog nästan att träffa Sverker igen. Det var över ett år sedan senast. Och så stötte jag på Markus Dencker. Och Joanna, Rouzbeh, Miriam, Karin, Richard, Per-Anders, Tobias, Anna Klara, Louise, Andreas, Jenny… och alla de där andra som jag brukar träffa och som fortfarande är härliga att återse. Och så var det den där charmiga Maria på avslutningsfesten. Jag hoppas jag träffar henne igen. Nu ska jag skicka ett mejl till Richard om pizzafilmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.