Hej Billy

Billy CrystalDet var himla trevligt att träffa Karin och Jonas idag. Karins mage är jättestor! Och kanske blev den ännu lite större när vi käkade indiskt på restaurang. Resten av resturangen upptogs av släktingar till Mattias Gardell (religionshistoriker och bror till kändisbrorsan…) som firade en killes 18-årsdag (antagligen släkt..). De verkade ha kul. Kanske vi kan göra något liknande när Jonas och Karins unge blir 18… hmm då är jag 45.På vägen från tunnelbanan i Bredäng hittade jag Billy Crystal i diket. Det var ett lustigt återseende. Jag hade inte träffat honom sedan Toffe kastade ut honom från balkongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.