Sweeney Todd…

Igår klippte jag mig. Äntligen! Och det var en upplevelse. Frisören hette Kris (med K, jag lovar) och var nyligen hitflyttad från England. När han fick veta att han hade fria händer blev han extatisk. Så pass upprymd att han lyckades skära sig i handen med rakbladet som han använde för att ge mitt hår ”texture”.
Problemet var att salongen inte hade något riktigt plåster – så han använde tejp. När han skar sig en andra gång så tog även tejpen slut. En av hans kollegor sa då åt honom att springa iväg till en annan salong i samma kedja och fråga där.
Som tur var kom Kris ihåg vad han höll på med när han kom tillbaka. Och nu har jag en ”futuristic hairstyle”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.