Avslutat parti

För första gången i mitt liv har jag spelat klart ett parti Scrabble som lämnats åt sitt öde. Laura insisterade. Vi lyckades faktiskt lägga ut varenda bokstav. Fast det kanske bör tilläggas att vi tillät såväl ord på finska som förkortningar, ja till och med smeknamn.
———-
Häromdagen hittade jag en flyer från Sverige-demokraterna på hallmattan. Visste ni att
”Riksdag och Regering har iscensatt massinvandringen till Sverige” och att ”massmedia bedriver ett intensivt indoktrineringsarbete”, vilket ”hindrar svenskarna från att motsätta sig att andra folkgrupper successivt tar över landet”.
Visst låter det läbbigt. Man kanske borde fly landet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.