Ett infall

LauraHade tänkt att åka till jobbet och skriva klart texter. Hamnade istället i trevligt sällskap med Laura och hennes mamma Kristina på Järnet i Gamla stan. Vi drack drinkar och vandrade vidare till söder. Där hamnade vi till slut på ett helt osannolikt ställe som såg ut som blandningen av en bastuanläggning, mc-klubb och ungkarlslya. Det var en biljard- och dartklubb på Bondegatan. När vi skulle köpa vår andra öl så fick vi veta att man egentligen inte fick köpa något så länge man inte var medlem. Vi skulle nog aldrig ha blivit upptäckta om också vi hade jeansskjorta, loafers och flottigt hår.
En underlig men underbar kväll, med två underbara människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.