Se mina vackra barn från en annan sida

Nu har jag ägnat alldeles för mycket tid åt en bloggpost som aldrig blir klar… och samtidigt försummar jag min kära Bagisblogg (där jag bland annat kunnat skriva om Bagisodlarnas fantastiska odlingsdag då de anlade en ny skogsträdgård, samt mitt besök på Bagishuset). Istället nöjer jag mig att länka till en annan blogg där mina vackra barn är med på bild. På Ulricas blogg finns det nämligen en massa fina bilder från lillkusin Harrys namngivningsdag. Kolla in: http://simply-delicious.se/2014/05/19/solig-harryfest/

 

Detta är inlägg 80, dag 80 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 80 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.