à la Mankoosh – en matsajt att älska

aMankooshHar nu nått mer än halvvägs i projektet Blogg100 och tycker det börjar bli dags för andhämtning. Varför inte tipsa min omvärld om några vänners enastående bloggar. För visst har jag några vänner som envisas med att blogga, även om många av dem numera tycks lägga sitt kreativa krut på annat.

En som på senare tid blivit i högsta grad aktiv är min vän Yosra. Av erfarenhet vet jag att hennes matlagning är fantastisk. Tyvärr var det ett bra tag sedan man hade vägarna förbi familjen Axlings hem och då känns det bra att surfa förbi a-la-mankoosh.blogspot.se och bli inspirerad.  à la Mankoosh är en receptblogg där Yosra serverar en mix av egenkomponerat, nedärvt och framluskat. Det känns nästan som att det Yosra håller på med är en forskargärning. Att ta få fram det bästa hamburgarbrödet, den bästa creme caramel som går att uppbringa, eller varför inte den ultimata vegetariska rätten. Den hittar du här >> och så har vi Kabab 7alla, egyptisk köttgryta, två rätter som jag defintivt kommer att testa.

Foto: Yosra Axling
Foto: Yosra Axling

Detta är inlägg 60, dag 60 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 60 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.