En lång fredag och allt detta lidande…

Min blogg100-plan för dagen var egentligen att skriva en utförlig guide till Chromecast och mina erfarenheter hittills. Men så fick blev den där förkylningen som legat och puttrat en vecka plötsligt väldigt påtaglig och nu ligger jag här i sängen och tänker på Jesus och hans lidande, indragen ICA-reklam, på fåglarna som kvittrar utanför, bolåneräntan, svullna bihålor och hur ledsen jag kommer vara om jag inte är frisk nog att hälsa på Magnus och Karin med familj imorgon.

Det är synd om människorna och idag är jag en av dem.

Detta är inlägg 49, dag 49 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 49 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.