Fridaintervju, Bagisbloggpepp, Google Music, Kvartersregeringen och svaret på vad som hänt med det försvunna planet

Svenskar-med-hjärtan-av-trä----ETCKlockan 14:14: Min pappa mejlar och meddelar att han läst en artikel i artikel där Frida intervjuas om vår Hemstilat app.  Kul! Här är länken: http://www.etc.se/klimat/svenskar-med-hjartan-av-tra

Klockan 18:29: Får facebookmeddelande från en journalist som klurar på att starta något motsvarande Bagisbloggen i sin förort och vill ha tips. Kul! En utveckling jag verkligen har hoppats på. En blogg i varenda förort!

Klockan 20:02: Jag köper Google Musik Premium. Eller köper… det är ju gratis första 30 dagarna. Och hittills ser jag väl ingen jättestor anledning att lämna Spotify för denna tjänst (även om jag sparar 20 kronor i månaden). Fast jag gillar verkligen de spellistor jag lyssnat på hittills. Alla sammansatta av denna person >> gissningsvis Google-anställd?

Klockan 20:30: inser att Google även släppt sin filmtjänst i Sverige. Funderar på att skaffa Chromecast.

Klockan 21:34: tar en liten jobbpaus och kollar facebookflöde. Micke Hall tipsar om tjänsten Kvartersregeringen som hackats hop på ett hackaton i helgen. Kul tänker jag och rafsar snabbt ihop ett inlägg på Bagisbloggen >>

Klockan 22:10: Läser en bra teori om vad som hänt med det mystiska planet på G+.
Läs här >>

UPPDATERING:

Klockan 23:29: Min syster Anja skriver på Facebook: ”Anders Engström se vad ett bad i Flaten kan leda till.” Och kolla, det är ju min svåger Andreas på tv:

Detta är inlägg 18, dag 18 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 18 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.