Manschauvinisten har talat ut i Mitt i-tidningen

Fick ett mejl från Johan:

Jahapp.
Så har man då läst ännu ett skakande reportage om hur män tränger undan kvinnor i samhällslivet. Mitt i Södermalm gör idag ett angeläget reportage om hur gubbfläsket dominerar i bostadsrätts- föreningarnas styrelser. Det täcka könet göre sig tydligen inte besvär. I bräschen för det här svineriet går tydligen en chauvinist vid namn Anders Engström.

Avgå säger jag.

Stor humor säger jag!
Och ni som undrar så är det ett reportage i senaste numret av Mitt i tidningen där jag figurerar. Tror det är så att jag representerar någon form av majoritet. Jag är mellan 30-39 (i alla fall ett halvår till), jag är man och jag är med i brf-styrelse.

En liten anekdot: När fotografen kom hem till mig och hade bränt av fotot på 30 sekunder och nästan packat ihop utrustningen frågade han:

-Var det okej att du log? Det var inget reportage där du skulle vara ledsen va?

Så här i efterhand kan man undra. Johan: skulle jag ha varit ledsen?

2 tankar kring ”Manschauvinisten har talat ut i Mitt i-tidningen

  1. Hej Anders.
    Du frågade: Johan: skulle jag ha varit ledsen?
    Mitt svar är trots allt: Jag tycker inte det. Däremot borde du ha varit kvinna. Men du ska trots allt ha en stor eloge som ställer upp som case. Att hitta case är ju som du själv vet grymt svårt, eftersom journalister bara känner andra journalister och sina egna släktingar. För övrigt driver du en helt grym blogg Anders.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.