00-talets bästa låtar, enligt Gubbsen

00-talets bästa låtar

00-talet börjar lida mot sitt slut. Och sånt firar vi i västerlandet sedan ett par decennier tillbaka med att producera allehanda listor.  En sammanslutning män i den begynnande medelåldern/överövre-tonåren, lite små-ironiskt kallad “Gubbsen”, beslutade, under ledning av Harald “dansharen” Pålbrandt, att ta på sig jobbet att göra listan över decenniets bästa låtar. Alla sammanslutningens medlemmar fick i uppdrag att välja ut 20 låtar vardera i musiktjänsten Spotifys bibliotek, skicka in dem till musikredaktör Pålbrant, som sedan sammanställde listorna i en gemensam spellista.

7 gubbs hörsammade uppmaningen och tillsammans listade de 140 låtar som efter utrensade dubbletter gav en spellista med 125 låtar. Grymma allihopa. Även om somliga av gubbsen klagade över att några av favoriterna faktiskt inte finns på Spotify.

Så här är den: 00-talets bästa låtar på Spotify enligt Gubbsen…

2 reaktioner på ”00-talets bästa låtar, enligt Gubbsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.