Bli granne med oss! Och rösta på Frida igen…

SFyra i samma trappedan länge har jag haft en dröm om att bo i ett hus där varenda lägenhet bebos av en nära vän… Nu bor jag i en lägenhet där vi faktiskt umgås med grannarna och har flera goda vänner runt knuten. Och när det nu blir en ledig fyra i samma portuppgång kan jag inte göra annat än hålla tummarna för att någon riktigt trevlig person flyttar in. Sugen? Det är visning den 7:e juni! (kolla in här >>)

Upptäckte dessutom precis att det faktiskt går att rösta ytterligare en gång på Frida i Gudrun Sjödén-tävlingen ”Årets färgstarkaste kvinna”. Så gå gärna in och rösta en gång till. Som det ser ut nu ligger min Frida tvåa efter den däringa smeden.

Rösta här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.