Det är synd om människorna, och mest synd är det om Linda Skugge

Risken är stor att många läsare av denna blogg har gått miste om det ”Stora bloggkriget”. Eller ”Det största bloggkriget i Sveriges historia”, som Nyheter 24 kallat det. Själv upptäckte jag denna storm i ett serverskåp i ett inlägg på Mymlans blogg. Tydligen är det Linda Skugge som blivit sur på Ebba von Sydow.

Kort kan man sammanfatta kriget som följer:
Ebba skriver en krönika i Expressen om att  alla prestationsprinsessor därute måste tagga ner. Lära sig att bara vara Good enough. Linda Skugge blir sur för att hon anser att Ebba lever ett låtsasliv och inte har anledning att vara stressad och skriver ett inlägg i sin Ameliablogg där hon berättar hur fruktansvärt stressigt hennes liv är. Och så har ”kriget” börjat.

Ja, vad kan man säga. Stackars, stackars Linda Skugge. Hon verkar ha det hemskt jobbigt. 

Ströläser hennes blogg (det var ett tag sedan jag läste den) och upptäcker att inte mycket har förändrats. Linda skriver lika slarvigt som vanligt, och ägnar merparten av inläggen åt att publicera andras mejl till henne och att då och då påpeka att hon måste försörja sig (vilket hon gör genom att publicera andra människors korrespondens).

Ett av inläggen bjuder på följande citat:

Deepedition, jag stängde ner min Twitter för att jag inte fick betalt för det. Samma med Facebook. Har inte tid med obetalt trams.

Själv är jag väldigt avundsjuk på dig Linda. Jag skulle också vilja få betalt för att publicera trams.

____

Uppdatering: Lisa Magnusson har återigen slagit huvudet på spiken. Här är hennes kommentar på ”bloggkriget” >>

2 tankar kring ”Det är synd om människorna, och mest synd är det om Linda Skugge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.