Kan fans med 3000 dollar göra samma sak som Peter Jackson gjorde med 3 miljarder dollar?

Nej, antagligen inte. Men visst är det coolt att ett gäng Tolkienfans givit sig i kast med att göra en egen film baserad på appendix till Tolkiens verk. Filmen ”The Hunt for Gollum” ska enligt Bloggywood vara 40 minuter lång när den premiärvisas på webben den 3:e maj. Tre trailers har släppts och onekligen har de fått till Peter Jackssons stil. Blir väldigt spännande att se resultatet. Kolla in den första trailern här:

Mer info om filmen här >>

En tanke kring ”Kan fans med 3000 dollar göra samma sak som Peter Jackson gjorde med 3 miljarder dollar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.