Veckans Vanna: Nu är det klippt

Utflykt till Stureby, lunch på Etnografiska, lek nedanför kaknästornet, charmtour på IDG och besök av gammelfarbror Lennart. Mycket spännande har hänt den gångna veckan. Men inget var så hårresande spännande som när mamma och pappa plockade fram frisörssaxen och kapade Vannas lugg. Inte nog med det. Pappa gjorde sitt snart klassiska ”ojdå, vad kort det blev”-trick och förvandlade Vanna till en minivariant av Karin Boye. ”mna nooo me aah wawa”, var Vannas kommentar, som lite välvilligt kan tolkas som ”Det gör ont när knoppar brister”. Mamma o pappa är mest glada över att ingen blev skadad, och låter en del kvarglömda testar vara.

Vanna visar luggen
Vanna visar luggen

 

Förra ”Veckans Vanna” >>

En tanke kring ”Veckans Vanna: Nu är det klippt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.