Veckans Vanna: Uppvisning i Nordingrå

Oj, vilken spännande vecka. Lunchdate på tisdagen, föräldragrupp 1 på onsdag och föräldragrupp 2 på torsdag (fast egentligen är nog föräldragrupp 2 föräldragrupp 1 eftersom de har känt Vanna längst). Och så bar det av till Nordingrå i fredags. Här har jag och Frida flyttat in ved, målat och spikat i den egenhändigt byggda bastun. Medan mormor tagit hand om Vanna och lagat fantastisk mat.

Helgen avslutades med en Vanna-show, där Vanna självmant visade hur bra hon behärskar gåendets ädla konst. Jag kunde faktiskt inte låta bli att göra en liten video… eller kanske ska jag säga kortfilm. Imorgon börjar årets upplaga av Uppsala Internationella Kortfilmfestival. Och dit ska jag o Vanna åka på onsdag!

3 tankar kring ”Veckans Vanna: Uppvisning i Nordingrå

  1. Pingback: Heather » Blog Archive » Oscar
  2. Pingback: Oscar eller stopp ¦ Drew

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.