Tina Fey regerar! (eller kanske snarare borde)

Sagt om komikern Tina Fey:
”Skulle jag få chansen skulle jag lämna min flickvän och gifta mig direkt”
”Hon är ett geni”
”Wow”
”Vi älskar henne” (sagt av flickvännen i citatet ovan).

 Hennes komediserie 30 Rock (till stora delar författad av henne själv) är lysande. När hon läste fejknyheterna Saturday Night Live var hon självlysande. Och så gör hon plötsligt ett gästspel i SNL och levererar en grym parodi på Sarah Palin. Jag såg det först i Fredrik och Andreas blogg, och har sedan dess sett det tre gånger. Och nu tror jag att jag ser det igen… 

 

För övrigt håller jag med Matt Damon. Att Sarah Palin nått den här positionen är läbbigt:

Tänk vad annorlunda allt hade varit om Barack Obama valt Tina Fey som sin vice president-kandidat!
😉

3 tankar kring ”Tina Fey regerar! (eller kanske snarare borde)

  1. Vem har sagt att han skulle lämna sin tjej för Fey? Det har jag också sagt, men det mottogs inte lika bra. Fast hon ÄR ju för bra. Jag paxar henne lätt.

  2. Ha! Jag visste att du skulle reagera! Hade först tänkt skriva ett gäng fejkcitat, sen insåg jag att det första citatet faktiskt var äkta… men jag behöll det fjärde (för att jag tyckte det var lite kul).
    För sinnesfridens skull skulle vi kunna säga att det fjärde citatet kommer från Frida, efter att jag upprepat det du sa för henne (hmm, nu vart det krångligt).
    För Frida skulle nog faktiskt kunna tänka sig att lämna mig för Tina Fey 😉

    Förresten… missade nästan att säga grattis på födelsedagen! Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.