Veckans Vanna – Kurragömma, flyttfirma och stående ovationer

Da-da-da! Nu är det premiär för blogginlägget Veckans Vanna. Under min pappaledighet (som började i måndags) tänkte jag skriva minst fyra icke-Vanna-relaterade blogginlägg i veckan + ett inlägg helt dedikerad min underbara dotter… och det är det ni läser nu.

Jag chocköppnar med en video där ni kan se Vannas nya favoritlek: Kurragömma.

 

Vanna flyttar bord
Vanna flyttar bord

Man skulle kunna tro att Vanna och jag håller på så här hela dagarna… men det finns faktiskt också tid till allvar. Vanna ägnar till exempel mycket kraft åt att flytta runt våra möbler. Senaste favoritmöbeln är soffbordet som med fruktskål och allt plötsligt befinner sig i andra änden av rummet. 

När vi inte leker kurragömma och flyttar bord, är vi ute på äventyr. Ett äventyr per dag är lagen. Idag går äventyret till Grannie och farfar i Uppsala. Igår gick äventyret till Bagarmossens bibliotek, och i onsdags tog vi tbana och tvärbana till Sickla där vi gick på Dieselverkstan och köpte kläder på en bra begagnatbutik som hette Mollamaia. Där köpte vi Vannas första riktiga skor (fina röda-svarta saker). Så nu behöver hon inte skämmas när vi går ner och minglar med de andra barnen på gården.

Ja, det var väl vad vi hade att bjuda på den här veckan.
Okejdå, kanske också kan meddela att veckans stårekord (stå på egna ben, utan att hålla i, innan man ramlar) är på 20 sekunder. I början av veckan var det 6…
Så nästa vecka blir spännande. Kanske dags att köpa och installera den där grinden.

2 tankar kring ”Veckans Vanna – Kurragömma, flyttfirma och stående ovationer

  1. Vanna FTW!
    Hon är ju sjuukt söt, dags att pitcha in henne till Hollywood?
    Ni kan ju tjäna storkovan. Jag menar nu när ni inte tänkt låta henne hålla på med sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.