Att gräva i det förflutna

Efter att Bakelits kommentarssystem invaderats av spam har jag insett att det börjar bli dags att göra verklighet av bloggflytt. Tyvärr kommer det innebära en del jobb. Eller snarare, löjligt mycket jobb. Jag måste nämligen överföra alla poster manuellt eftersom det är något vajsing med rss:en när jag försöker lägga in den i WordPress.
Har dessutom fått för mig att lägga in allt jag skrev innan bloggen i ren html. Dagboksanteckningar på nätet från 1999 tills nu.
Resan bakåt i tiden är spännande och innehåller en del guldkorn. Samtidigt kan jag konstatera att mycket av det jag skrev var fruktansvärt ointressant. En del inlägg gör mig nästan upprörd…

Kul är det i alla fall. Och då och då känner jag mig lite extra nostalgisk när en människa man inte sett på många år flimrar förbi i en textrad eller två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.