Sköna söndag = kreativa söndag

Idag har jag inte satt min fot utanför dörren. Hela dagen har jag och Frida tillbringat i vår sköna lägenhet, där vi med ett kort avbrott för besök av moster Lissa, ägnat all tid åt att fixa och dona.

Bland annat förverkligade Frida sin sköna grytlappsidé:

En gardin gjord av gamla grytlappar som hon köpte på en loppis i Nordingråtrakten i somras. Passar perfekt i vårt 50-talsinspirerade kök.

Äntligen (ännntligen!) genomförde jag (assisterad av smakcoachen Frida) min affischvägg. För sisådär fem år sedan köpte jag en hiskelig massa affischer på bollywoodstjärnor av en gatuförsäljare i Indien. Idén var att tapsera ett kök. Nu blev det inte riktigt så. Men med hjälp av en hink tapetklister tapetserade jag i hallen en vägg bestående av affischer från filmen och konstens värld.
Jag är toknöjd:

En tanke kring ”Sköna söndag = kreativa söndag

 1. skriven av Paola 2007-09-02 klockan 21:20
  Vad roligt att se, va kul Ni har
  det lilla livet har sina stunder/poänger
  -Vill ni ha en bild av mig på hallväggen jämte Bollywoodstjärnorna? Limmet räcker ju!
  redigera | radera

  skriven av Snart farmor! 2007-09-08 klockan 12:22
  Tänk att det blev av !
  Det skall bli spännande att se alla nya finesser nästa gången vi är på besök.
  kramar Jacky.
  redigera | radera

  skriven av Jacky! 2007-09-08 klockan 12:28
  Hade faktiskt inte tänkt att tjata med snart farmor signaturen. Det var min dator som gjorde det. Kommer aldrig förstår mig på dessa otroliga funktioner.
  Den tänker åt mig. Hade glömt att skriva författare förståss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.