Sista chansen: Fon-router

Hört talas om Fon? Nätverket där alla medlemmar delar med sig av sin trådlösa uppkoppling till andra ”Foneros”. En grym idé som jag starkt sympatiserar med. Sedan länge har jag funderat på att haka på, men det har liksom inte blivit av. Idag fick jag dock ett mejl från Fon där de meddelade att deras lilla subventionerade Fon-router från och med 3 november klockan 24:00 kommer att prishöjas från apbilliga 165 kronor (inklusive frakt) till 275 kronor inklusive frakt.
Fortfarande billigt, men ändå. Kunde inte låta bli att bli Fonero, kan du?

Läs mer om Fonero här:
Svenska Fon-bloggen >>
Den engelska sajten >>

En tanke kring ”Sista chansen: Fon-router

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.