Tack Stegö Chilò för nya friska pengar till public service

Jo jag är också chockad av valet av kulturminister. Nej, jag är inte ett dugg förvånad över att moderater fuskar. Civil olydnad i form av skattesmitning har länge varit accepterat bland moderater. Maria Borelius tycker tydligen att det är okej att inte betala sociala avgifter och skatt fast hon tjänar miljoner, och att hon trots att hon själv varit avlönad av SVT inte betalar tv-licensnen är skandal.
Toblerone upphöjt till tio, om man säger så.

Men kanske denna skandal för något positivt med sig. Kanske mängder av nyliberala moderater betalar in sina tv-licenser för att rädda sitt skinn i en framtida karriärsgranskning.
Se där! Nya fräscha public service-pengar i väntan på att Stegö Chilò och company raserar svenskt kulturliv och public service.

P.S. Kunde inte låta bli att lägga ett ”konstnärligt” filter i Photoshop på bilden av vår kulturminister. Tyckte det var på tiden att hon fick en konstnärlig make-over…

En tanke kring ”Tack Stegö Chilò för nya friska pengar till public service

 1. skriven av Laura 2006-10-12 klockan 12:28
  Jag ser det inte lika friskt som du. Jag tror att det finns nu många fler som anser sig ha rätt att dubbelparkera sina stora bilar och stå över, för dem, fåniga lagar på ett arrogant sätt. Det finns så många fler moderater än politiker. Jag ska inte förneka att jag är kortsiktigt road över denna turbulens kring den nya regeringen, men utanför parkerar ännu en hummer över cykelbanan för att föraren inte bemödar sig att leta rätt på en p-plats stor nog att passa sin gigantiska penis.
  redigera | radera

  skriven av Clara [ http://trogen.com ] 2006-10-12 klockan 19:11
  Ha! Du hade rätt. tusen nyanmälda tv-innehav bara igår enligt Radiotjänst. Tänka sig. Där fick vi misantroper oss en läxa. Undrar om det är Sveriges samlade politikerkår eller vanliga, hederliga (ehrrm) moderater som krupit till korset?
  redigera | radera

  skriven av anders 2006-10-12 klockan 20:52
  Det verkar som att Moderaterna inrättat värsta sanningstribunalen. Nu erkänns lite allt möjligt. Anders Borg och Sven Otto Littorin har tydligen rökt maya och hasch. Synd att ingen av dem blev folkhälsominister 😉
  Aftonbladet >>

  Och Radiotjänst har bestämt sig för att polisanmäla tv-licenssmitarna! Coolt! Läs här >>
  redigera | radera

  skriven av magnus [ http://blog.ja.nu ] 2006-10-12 klockan 21:45
  Bara du Anders kan använda Photoshop för en politisk kommentar. Lysande. För övrigt är jag helt med övriga talare. Det är inte helt oväntat. P-lisor, trängselskatt, tvlicens och annat tjafs… det är bara kommunister som betalar. Bah, annat var det på 30-talet.
  redigera | radera

  skriven av magnus [ http://blog.ja.nu ] 2006-10-13 klockan 11:42
  oooh, och handelsministerns sommarhus ägs av ett bolag på jersey. Bara för att slippa skatta. Måste vara rätt frustrerande för nya regeringen att få pyssla med sådant här när de borde jobba med budgeten.

  Den där Botten Anna kan väl ta och kicka de som inte uppför sig i regeringen. Ban ’em all.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.