En vecka med Crocs

När Frida och jag var i St Ives köpte vi ett varsitt par Crocs. Superlätta sandaler gjorda i ett skumt plastmaterial. Själv var jag till en början lite skeptisk, men Frida var superentusiastisk över sin upptäckt och efter att ha knallat runt i butiken kunde jag inte göra annat än att hålla med. Peter Forsberg gjorde helt rätt när han knep den svenska agenturen för dessa kanadensiska plastpjuck. I helgen var jag i Budapest och fick utan ansträngning med dessa fjäderlätta tingestar i bagaget. I Budapest var det vår, 15-18 grader varmt, helt perfekt väder för ett par solskenspromenader.
Crocs är sköna men med strumpor på blev det faktiskt en aning svettigt efter ett tag, trots de ventilerande hålen. Ett annat problem jag upptäckt är att min gångstil väldigt snabbt sliter på skorna när jag trampar runt på asfalt. Efter en dags Budapestpromenader var ett litet parti längst fram nernött. Oroväckande med tanke på att mina kära Crocs kostade runt 400 spänn (pundet är dyrt).

Nä, det här är nog trots allt mest en inomhusgrej och då framförallt den perfekta toffeln vid poolen. Det insåg jag när jag stod där utan mina Crocs på ett av Budapests förnämliga badhus. Alla hade badtofflor, och de allra fräsigaste badarna (jo jag såg Ungerns motsvarighet till Robert Wells i morgonrock) spatserade runt i Crocs.

Så nu blir det till att matcha crocsen med en pool… närå.

Crocs hemsida >>
Peter Forsbergs agentur >>
Ett test i den för mig tidigare helt okända webbtidningen Frontface >>

En tanke kring ”En vecka med Crocs

 1. skriven av paola 2006-04-09 klockan 20:00
  Toppen
  men
  de är ju fula. Väldigt fokus på fötTERNA.
  Hur går de på biblioteksgatan?
  I snöslask?
  Var passar de bäst?
  Jag har själv provat dem i Foppaland-Ö-vik o förstod inte riktigt. Nyttigt, snyggt, tjurigt, ego…?
  redigera | radera

  skriven av Jacky 2006-04-10 klockan 21:46
  Varför häller du på med reklam Anders ?Får du betalt ?
  redigera | radera

  skriven av anders 2006-04-10 klockan 22:48
  Vaddå reklam. Jag konstaterade ju att de var svettiga och inte funkar som sandaler eftersom det slits. De kallar jag test, inte reklam. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.