Konsten att hänga med…

Jag erkänner. För ett par veckor sedan började jag på allvar använda RSS-läsare. Innan dess har jag bara nosat på tekniken. Inte riktigt orkat engagera mig. Men så laddade jag ner RSS Bandit och började bevaka mina favoritbloggar på allvar. Riktigt häftigt, men visst känner man sig en smula infostressad när rss-läsaren fylls med drösvis med nya inlägg stup i kvarten (värst är Mamselamsen tätt följd av BBC…)
Nästa steg är att börja engagera sig åt seriös podcasting. SVT har släppt en podcasting-tjänst som verkar riktigt intressant. Jag skulle kunna tanka ned tv-program till min PSP och titta på tv på väg till jobbet.
Nu återstår dock bara ett problem… Ett riktigt lyxproblem… jag har alldeles för kort resväg till jobbet. Jag hinner knapp ta fram min PSP innan jag är framme. Fast det förstås. Idag stod jag 20 minuter och väntade på att tåget skulle komma.

Kanske dags att börja hänga med i utvecklingen… igen.

En tanke kring ”Konsten att hänga med…

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2006-03-18 klockan 11:34
    Jag oroar mig för samma sak. Var ska min iPod-tid ta vägen när jag har en knapp havtimme till jobbet istället för en timme och en kvart?

    Ojojoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.