Splatterstickning…

Frida har ju bjudit på en hel del sköna sticktips på denna sida… nu är det min tur. Råkade snubbla över en länk på Buzz till en sajt fylld med bilder på stickade djur och människor i diverse makabra situationer. Skulle kunna upplevas som äckligt och stötande om det inte råkade vara så att de faktiskt är stickade och därmed upplevs som riktigt mysigt kramgoa på något märkligt vis.

se själv >>

En tanke kring ”Splatterstickning…

 1. skriven av nina [ http://ninaboel.blogspot.com ] 2006-01-30 klockan 22:14
  *skrattar* hajen är något jag skulle kunna tänka mig… eller apan på bananen… men den stackars pojken som ramlat från cykeln. Aj!
  Kan inte riktigt minnas när jag stickade sist men det kanske kan vara något. Ska kolla studieförbunden, någon borde ju ha en kurs. Där alla stickar jackor, vantar och sockor – utom jag, som hämtar min inspiration från denna sajt =)
  redigera | radera

  skriven av Jacky 2006-02-01 klockan 10:08
  Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.