Man stickar och är stolt…


Mer sticknyheter, kan inte hjälpa det. Men allvarligt, en devis som denna?! Fantastiskt. Män som stickar och är stolta! Jojo.

Kolla in sajten, ladda ner fanzinet, som har artiklar som ”The boy who knits is never cold”, och som förstås är fullt av coola gratismönster (särskilt i-podhållarvanten tycker jag är innovativ) och börja lägga upp dom dära maskorna. You go boy!

2 tankar kring ”Man stickar och är stolt…

  1. Härligt att män fått upp ögonen för stickning – och vågar stå för det! Ja sticka är verkligen trevligt, ännu mer trevligt är det att de får män bryta normen att stickning är ”kvinnogöra”. Precis sådant jag vill uppnå med min sida, damstoria.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.