Kebnekaise och en 33 varvare

Att mamma och pappa bjöd Frida och mig till Katalin i lördags var noga uttänkt. På scenen stod nämligen proggbandet Kebnekaise, ett band jag första gången såg när jag var väldigt liten, ja faktiskt för runt 32 år sedan. Då hade mamma och pappa tillsammans med ett gäng andra ordnat en musikfest i Falkenberg och Kebnekaise var det stora dragplåstret.
Den historien har jag hört både en och två gånger när en av familjen Engströms absoluta favoritplattor (Kebnekaise II) snurrat runt på skivtallriken. Jo, vi pratar vinyl och vi pratar 33 varvare. Apropå 33 varvare. Efter Kebnekaisekonserten var slut passade familjen på att fira in min 33 födelsedag som inföll i söndags. Se där: uttänkt till tusen!

En tanke kring ”Kebnekaise och en 33 varvare

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-09-27 klockan 13:19
    Grattis Anders! Du är verkligen äldre än jag. Är.

    skriven av brillo 2005-09-27 klockan 23:33
    Grattisgrattisgrattis! Det låter som en fantastisk födelsedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.