Lånekarusellen…

Bilden här bredvid hittade jag på Ica Bankens sajt. Jag tycker den på ett fint vis illustrerar bankernas stora vilja att låna ut pengar till höger och vänster. Precis som mot slutet av det glada 80-talet. När kommer kraschen… jag bara undrar. Kraschen då en massa stackare som konsumerat över sina tillgångar, sitter där med övertrasserade kontokort, kronofogde och personlig konkurs… Mmm, vilken härligt gråmulen dystopi.

En tanke kring ”Lånekarusellen…

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-09-06 klockan 22:07
    Vilken illustrativ bild. Det är allemans lån hit och nu extra billiga riksdaler hit. Man blir ju matt av denna konsumtionshets. Är man konstig om man inte har lån på 40 000 för ett hemmabiosystem?

    skriven av erik p [ http://jukitor.blogspot.com ] 2005-09-07 klockan 10:20
    Vi är på väg mot kraschen. Sanna mina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.