Oväntad nyårshälsning!


När Frida och jag kom hem från Härnösand möttes vi av en drös med reklamutskick. På ett av dem kunde vi läsa denna nyårshälsning. Erik är antagligen filmfestival-Erik, berömd för subjectraden ”Jag minns mina volontärer och hur dom brukade ta på mig”. Numera jobbar subjectradens volontär bland annat på systembolaget och Erik själv delar uppenbarligen ut post i vår trappuppgång. Om det inte är filmfestival-erik måste det ha varit Erik H som återgått till sitt gamla sommarjobb från gymnasietiden…

2 tankar kring ”Oväntad nyårshälsning!

  1. skriven av Anonym 2005-04-11 klockan 16:56
    Om det är filmfestival-Erik eller ej vet jag inte. Men jag har själv fått många såna där mystiska gubbar i brevlådan. Det sägs att de kallas ”chaps”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.