Bondfångeri…

Jaha, nu har jag ett par minuter ägnat mig åt Photoshopterapi. Min värsta frustration över Eniros bondfångeri har fångats i ett gäng pixlar. Varför frustrerad… jo tydligen har jag av misstag beställt uppgifter för 900 kronor i Eniros telefonkatalog… en produkt som jag själv inte använt på flera år och som jag tycker är ett sabla slöseri med träd… Det som irriterar mig mest är att Eniro skickar ut en ”bekräftelse” på min så kallade beställning en och en halv månad efter den gjorts och att jag har en vecka på mig att protestera. Hade jag varit bortrest och missat denna osannolikt korta tidsfrist hade jag alltså tvingats punga ut 900 spänn för en tjänst jag själv aldrig trodde att jag beställt. I värsta fall vill de att jag ska betala ändå. I sånt fall anmäler jag dem till ARN och drar igång värsta anti-eniro-kampanjen (www.hitta.se är mycket bättre).
Jaha, så var det med den pixel-terapin, nu är man frustrerad igen.

En tanke kring ”Bondfångeri…

  1. skriven av haja 2004-09-04 klockan 21:28
    Kuriosa om Eniro: Deras payoff (det som står under logotypen och som alla tror heter ”slogan”) är ju Find i easy. Förmodligen är det någon reklamnisse som tänkt att ”va fint, det här betyder ju två saker, både ’hitta det lätt’ och ’tyck att det är lätt'”. Problemet är bara att uttrycket ”hitta det lätt” blir ”Find it easily” på engelska.

    skriven av Simon 2004-09-05 klockan 16:08
    Lite som Apples reklam ”Think different”. Folk opponerade sig som fan över att det faktiskt heter ”Think differently”. Men det var ju det Apple menade. Think different. Tror det faktiskt är lite som ”kortare än du/dig”.

    Men men.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.