Kärt återseende

Egentligen hade jag tänkt lägga upp den här bilden för flera dagar sedan… men så ballade uppkopplingen ur därhemma… Well, well. Det här är iallafall Chus tillsammans med Frida. Chus som jag lärde känna under namnet Maria och typ inte träffat på sisådär tio år (Chus fd pojkvän R. vet säkert bättre…). Hur som helst befann hon sig plötsligt i Sverige i egenskap av curator för ett konstprojekt som hade vernissageparty på Mejan. En liten pling i mobilen och ett kärt återseende var ett faktum. Minst sagt otippat!

En tanke kring ”Kärt återseende

 1. skriven av Daniel 2004-08-30 klockan 08:38
  Men du har ju missat det viktigaste! Här lockas man in att läsa om någon som gått från att heta Maria till att bli ”Chus”. Varför? Det vill jag veta.

  skriven av Simon 2004-08-30 klockan 21:22
  MEN! Det var EXAKT vad jag tänkte skriva om i min kommentar. Fram med historien nu, Anders. Vi vill veta varför hon hette Maria och nu Chus!

  skriven av Anders 2004-08-31 klockan 09:09
  Tydligen har hon alltid kallats Chus vilket är hennes andranamn, vilket i sin tur är en smeknamnsvariant av Jesus. När hon flyttade till Tyskland började hon använda sig av Maria eftersom det var enklare att uttala… eller nåt i den stilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.