Holy Rollers! Yeah, Amen!


I fredags hamnade Harald, Fredrik, Stefan och jag på Debaser.
Där mötte jag Gud… eller kanske snarare en predikant som kallar sig Reverend Savage och som med hjälp av sitt band Holy Rollers predikar guds ord. Lika tunga som The Hives och bra mycket roligare… tyckte i alla fall jag som fick en bit av bibeln med mig hem.
Så värst mycket mer info om dem har jag faktiskt inte… jag hittade liksom ingen sajt på nätet. Däremot hittade jag en sajt om helt andra Holy Rollers… och en gammal recension skriven av Mattias Dahlström >>

Vad frida gjorde denna gudsförgätna kväll…? jo hon sa nått om tjejmiddag och dans på Snaps…

En tanke kring ”Holy Rollers! Yeah, Amen!

  1. skriven av Simon 2004-08-30 klockan 21:22
    Jag vill också gå på tjejmiddag. Jävla Frida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.