Världstidshelvetet

Jag har aldrig varit i USA. Jag har ingen koll på tidszonerna, men vet att det är mycket som skiljer. Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli anständig i Aspen, Colorado, så jag kan göra den där intervjun som står på min att-göra-lista. Och inte en endaste vettig sajt med tidszoner hittar jag, förutom den här.

Men den är inte till så mycket hjälp för mig eftersom jag inte har någon koll på exakt var Aspen ligger. Typiskt också. Ett tips, någon? Fast, jag ringer nog och väcker henne rätt snart, vi ska ju ändå prata om ”design to improve life”, så, lite får hon väl offra.

En tanke kring ”Världstidshelvetet

 1. skriven av Anders 2004-08-24 klockan 19:06
  Aspen ligger i Colorado.
  http://www.timetemperature.com/tzus/colorado_time_zone.shtml

  Klockan ska vara 11 på förmiddagen i Aspen!
  Ring bums!

  skriven av Simon 2004-08-25 klockan 20:02
  Jag vet inte vad ni har för relation nu för tiden, om det är kackigt eller så, men hade det inte varit enklare för er att prata med varandra och inte genom bloggen?

  Bara en tanke.

  🙂

  skriven av Daniel 2004-08-26 klockan 01:02
  Förstör inte Anders dröm.

  skriven av Martin 2004-08-26 klockan 10:00
  Anders, kan du stänga produktloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.