till hemul

 

Matrix-presskonferensen
Matrix-presskonferensen

Jepp, Hemul. Jag finns på riktigt! Och visst var det jag vid den gigantiska bryggeribyggnaden (även kallad München Bryggeriet). Den är verkligen gigantisk. Irrade mig in på såväl porrmässa (vaktad av snäll mc-knutte) som ballettlektion innan jag tillsammans med min kollega Daniel hittade fram till Matrix-presskonferensen…

 

Hmm, Hemul, synd att du inte slängde upp bildörren och påminde mig om att även du finns!

Visserligen hade jag inte känt igen dig, men det hade varit skoj.

Förresten, kan inte låta bli att undra vart du hållit hus? Senaste livstecknet var typ för ett år sedan… Någon speciell community man ska vallfärda till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.