fantroligt

Fantroligt vackraIdag kom jag på ett nytt ord: FANTROLIGT! En snygg kombination av fantastiskt, roligt och otroligt. Riktigt användbart ord faktiskt.

I helgen var jag på Hillevis fantroliga bröllop! Det var mycket trevligt och dessutom fick jag lära mig en hel del om såväl förlossningar som ”helichkeit” (förutom hur detta ord stavas) och trattkantareller. Bruden var onekligen vacker, talen snajdiga och den levande musiken full av ös och klös. Fantroligt helt enkelt.

Söndagen var inte heller så tokig. Jag lyckades nästan ta mig igenom hela extramaterialet till den utökade utgåvan av Sagan om Ringen, samt ta mig till Uppsala för ett intensivt styrelsemöte med filmfestivalsgänget. Bitvis var även detta möte riktigt fantroligt. Nä, nu får jag sluta missbruka detta ord. Man vill ju inte att framtida ordbokskompilatörer ska missuppfatta dess betydelse…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.