Morgontyrrani

Idag var det meningen att jag skulle starta mitt nya sundare liv. Planen var att vakna klockan 7 på morgonen, läsa tidningen (idag började jag återigen prenumerera på DN), ta en kopp te äta en skål med müsli, ta en dusch och lugnt cykla till jobbet.
Så här blev min morgon:3:30 Tidningen ramlar ner i brevlådan. Jag har fortfarande inte somnat.
cirka 5. Jag somnar
7:30 klockradion på. Jag stänger av. Stereon spelar för fullt. Klockan 8:37 jag vaknar av en irriterande låt på radion. Jag slänger på mig kläderna, hoppar över frukosten och kommer 9:05, fem minuter försenad till redaktionens måndagsmöte.
FAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.