Avskräckt för livet?

Nu har mina anteckningar halkat efter. Det händer så himla mycket just nu. I torsdags blev jag bjuden på Dramatens uppsättning av Ben Eltons Popcorn. Sällskapet var trevligt men pjäsen var faktiskt sådär. Pjäsen försöker provocera fram starka känslor, och visst gjorde den det. Men den starkaste känslan blev att den som valt skådisar valt helt fel… Bäst var eftertexterna. Och de var så bra att de fortfarande rullar i min hjärna.
Idag var mina föräldrar på besök. Och Karin, Jonas och Melker. Jag, mater och pater fick agera barnvakt när J och K var på bio. Det var minst sagt spännande. “Är du avskräckt för livet”, frågade min mamma efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.