Anyone for tennis?

Klockan 7:25 i morse ringde Per Melander på min mobiltelefon… Han trodde att han skulle väcka mig. Men tji fick han. Istället hörde han ljudet av tennisbollar i bakgrunden. För jag stod vid badmintonbana 28 i Tennisstadion på Östermalm… Och efter det spelade jag en hel timme.
Gud va galet.

Och nu är jag trött som bara fabian… zzz
Denna vecka har varit nästintill löjligt tung.

Men ändå orkar jag avsluta med en tung politisk analys: Jutta Rabe är mediakåt och när Mona Sahlin besökte Aktuellt såg hon ut som änkevarianten av Prinsessan Diana. Fascinerande.

En tanke kring ”Anyone for tennis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.