Knivman i Budapest och nattdopp i Dubrovnik

Hemma! Växterna lever! Oj, vilken resa. Budapest var bäst. Dalmatien var inte heller så tokigt. Och gamla stan i Dubrovnik var det mest pittoreska jag någonsin sett. Cecilia tog nog kort på minst 5 gränder med klädstreck.
Ett outplånligt minne från Budapest är mannen som på nattspårvagnen stod och slogs med en osynlig fiende. Det såg ganska lustigt ut tills killen ur byxlinningen drog fram en kniv. Vid nästa station lämnade alla sansade personer vagnen.
Jag minns El Grecos och Lucas Cranachs fantastiska tavlor. Jag minns de turkiska baden, nattdoppet i Dubrovnik och den vackra viken i närheten av Vela Luka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.