Simon ringde en kändis

Igår ringde Simon och berättade att han hade ringt ett av de där kändisnumren som det affischeras för just nu. Tydligen är det Comviq som kör lite goodwillreklam. Ring en kändis och Comviq skänker 30 öre per minut till Rädda Barnen, eller nåt i den stilen. Simon ringde, men kom inte riktigt fram till den kändis han trodde… Det var hans hatkändis – Peter Siepen. Och när Simon väl listat ut detta så la han helt sonika på luren. Av någon underlig anledning ringde Peter Siepen tillbaka och ville fortsätta snacka. Simon lämnade över luren till en kompis som satt och pladdrade ett bra tag.
Nu undrar jag – får Rädda Barnen pengar även när kändisarna ringer upp…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.