Grönan

Idag hamnade Laura, Simon och jag på Gröna Lund. Det var väl inte direkt meningen. Särskilt med tanke på att regnet emellanåt öste ner och att vi alla var ganska panka. Ändå köpte vi säsongskort (jag hade ett par hundra kvar på kontot) och Simon ringde mamma som satte in ett par hundra på hans konto så att han kunde bjuda oss på ett besök i lustiga huset. Det var precis lika lustigt som förr. En del rum är faktiskt riktigt snygga. Om man skulle råka blir rik någon gång och lägger vantarna på en överdimensionerad villa så kanske man skulle kopiera några rum… Sen kan man ta 30 spänn i inträde av alla gäster. Gud va poppis man skulle bli…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.