En hårresande historia

Idag skulle jag ha gått och klippt mig. Men det blev inte riktigt så. Jag fick veta att frisören jag bokat tid hos kostade 580 pix. Jesus!
Jag fick mer än kalla fötter. Jag kände obehag. Att betala 580 kronor för att skaffa sig en frisyr som håller någon månad känns faktiskt absurt.

Fast med tanke på hur trött jag är på att vara långhårig så kanske det hade varit värt pengarna…
———–
Just nu går en urskum tv-serie på TV4. Raw FM. Verkar först som en vanlig ungdomsserie… men helt plötsligt dyker det upp någon slags hackerbrud som har en underlig relation till en tjej på Internet som kommunicerar via en talsyntes. Ska det vara Sci fi eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.